ua en ru

Хресна хода у Києві: поліція повідомляє про 15 тис. віруючих

Хресна хода у Києві: поліція повідомляє про 15 тис. віруючих Фото: пам'ятник Володимиру Великому (РБК-Україна)

Віруючі продовжують приходити на Володимирську гірку

На Хресну ходу у Києві зібралися близько 15 тис. віруючих, захід проходить без грубих порушень порядку. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва Facebook.

"У парку Володимирська гірка розпочався урочистий молебень. Більше 3500 правоохоронців забезпечують публічну безпеку. В даний час в місці проведення літургії знаходяться близько 15000 віруючих, але учасники заходу продовжують підходити. За порядком стежитимуть фахівці профільних служб поліції, кінологи і вибухотехніки", - йдеться в повідомленні.

У поліції також зазначили, що на даний момент грубих порушень порядку не зафіксовано.

Столичні правоохоронці продовжують забезпечувати охорону громадського порядку у центрі міста (ФОТО) У парку Володимирська гірка розпочався урочистий молебень. Понад 3500 правоохоронців забезпечують публічну безпеку. На цей час у місці проведення літургії знаходяться близько 15000 вірян, але учасники заходу продовжують підходити. За порядком стежитимуть фахівці профільних служб поліції, кінологи та вибухотехніки. Грубих порушень правопорядку не зафіксовано. Відділ комунікації поліції Києва

Опубліковано Поліція Києва 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція посилила заходи безпеки у Києві через Хресну ходу.

"У столиці посилено заходи безпеки. Всього за правопорядком тут стежать сьогодні понад 4 тис. силовиків - бійці Нацгвардії, Нацполіції, також службові собаки. Щоб потрапити на Володимирську гірку, треба пройти металодетектори, показати правоохоронцям свої речі", - йдеться в повідомленні.