ua en ru

У Кремлі заявили про "серйозні збої" з реалізацією мінських угод

У Кремлі заявили про "серйозні збої" з реалізацією мінських угод Фото: Володимир Путін (twitter.com/KremlinRussia)

Учасники телефонних переговорів в нормандському форматі обмінялися думками щодо ситуації на Донбасі

У Кремлі заявили про "серйозні збої" з реалізацією мінських угод. Про це сказано в повідомленні на сайті президента Росії Володимира Путіна.

Відзначається, що відповідно до попередньої домовленості відбулася телефонна розмова президента України Петра Порошенка, президента РФ Володимира Путіна, федерального канцлера Ангели Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона в форматі "нормандської четвірки".

"Були заслухані звіти голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертугрула Апакана і його заступника Олександра Хуга про стан справ із забезпеченням режиму припинення вогню на лінії зіткнення сторін конфлікту і інших аспектах діяльності спостерігачів ОБСЄ. Після цього лідери докладно обмінялися думками щодо ситуації на південному сході України з урахуванням серйозних збоїв з реалізацією мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко закликав Російську Федерацію припинити агресію на Донбасі і поставки зброї на окуповані території.