ua en ru

У Кремлі пояснили скасування візиту Путіна до Франції

У Кремлі пояснили скасування візиту Путіна до Франції Фото: Володимир Путін і Франсуа Олланд

Прес-секретар офіційно підтвердив скасування поїздки Путіна в Париж

Президент Росії Володимир Путін вирішив скасувати візит до Парижа, запланований на 19 жовтня, через "випадання з програми заходів". Таким чином прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков пояснив причину скасування візиту, повідомляє "РИА Новости".

"Справа в тому, що планувалися деякі заходи, пов'язані з відкриттям російського культурно-духовного центру, проведення виставок, на жаль, ці заходи випали з програми, і тому президент прийняв рішення поки що візит до Французької республіки скасувати", - сказав Пєсков.

Прес-секретар порадив питання про причини зміни графіка адресувати французькій стороні. За словами Пєскова, Путін розгляне можливість відвідати Францію в ті терміни, які будуть комфортні Франсуа Олланду.

"Тому ми дочекаємося, коли це комфортне час настане, і президент знову розгляне можливість нанесення такого візиту у разі, якщо таке питання буде на порядку денному", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Путін відмовився від візиту до Франції, де мав зустрітися з президентом Франсуа Олландом.