ua en ru

Кременчуцький сталеливарний завод призупиняє свою роботу із 23 липня

Причина зупинки - відкликання Росією, куди завод в основному постачає свою продукцію, виданих сертифікатів.

Із 23 липня Кременчуцький сталеливарний завод (Кременчук, Полтавська обл.) зупиняє свою роботу. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомив представник сталеливарного заводу.

За його словами, причина зупинки - відкликання Росією, куди завод в основному постачає свою продукцію, виданих сертифікатів.

"Федеральна бюджетна установа "Регістр сертифікації на федеральному залізничному транспорті" знову відкликала в нас дію сертифікатів. Поки не вирішимо питання із сертифікатами, а значить і збутом продукції, завод призупинить роботу", - сказав представник підприємства.

Нагадаємо, на початку року завод уже припиняв роботу у зв'язку із труднощами по збуту продукції, однак 1 липня відновив роботу та продаж продукції.

Кременчуцький сталеливарний завод в січні-червні 2014 року, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зменшив виробництво на 35% (6833 т) - до 12 692 т лиття.

ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод" є провідним підприємством сучасного ливарного виробництва України з виготовлення сталевого литва для вантажних вагонів і великовантажних автомобілів.