ua en ru

У Кременчуці міліція вилучила наркотичну речовину на суму 1 млн. Грн

У Кременчуці міліція вилучила наркотичну речовину на суму 1 млн. Грн Фото: МВС

Кількість вилученої наркотичної речовини перевищує 9 тис. Доз

У Кременчуці Полтавської обл. правоохоронці вилучили у місцевої жительки наркотичну речовину на суму 1 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Полтавській області.

"Під час санкціонованого обшуку в будинку 46-річної раніше судимої жительки Кременчука міліціонери Кременчуцького міського відділу вилучили півлітрову пляшку з концентратом опію ацетильованого, шприци з наркотичною речовиною та 10 тис. грн. готівкою", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив заступник начальника УМВС Полтавської обл. Віктор Ремскій, кількість наркотичної речовини, вилученої правоохоронцями, перевищує 9 тис. доз. Вартість вилученої партії становить близько одного мільйона гривень.

Як зазначається, за інформацією керівника міліції Кременчука Дениса Захарченка, власниця квартири намагалася приховати окремі речові докази під одягом неповнолітньої дочки: при огляді 16-річної дівчини правоохоронці виявили шприц з наркотичною речовиною.

За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області СБУ виявила схованку з боєприпасами та зброєю.