ua en ru

Червоний Хрест направив на окупований Донбас 7 фур з гуманітарним вантажем

Червоний Хрест направив на окупований Донбас 7 фур з гуманітарним вантажем Фото: Червоний Хрест направив на окупований Донбас гуманітарний вантаж

У напрямку Донецька прослідували автомобілі з 12 тоннами продуктових наборів і 9,2 тоннами медикаментів

Міжнародний комітет Червоного Хреста направив на окупований Донбас 7 фур з гуманітарним вантажем, у тому числі 12 тонн продуктових наборів і 9,2 тонни медикаментів. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"Учора через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території, у напрямку Донецька, прослідували 7 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем - 12 тонн продуктових наборів та 9, 2 тонни медикаментів від Міжнародного комітету Червоного Хреста", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в пункті пропуску "Бачівськ" у Сумській області прикордонники спільно з працівниками митниці виявили старовинну монету початку ХVIII століття.

Згідно з інформацією прикордонників, на даний момент знайдену монету, яка, можливо, становить культурну та історичну цінність вилучили для проведення експертизи. На правопорушника склали відповідні адміністративні матеріали.