ua en ru

Червоний Хрест доставив гуманітарну допомогу на окупований Донбас

Червоний Хрест доставив гуманітарну допомогу на окупований Донбас Фото: Червоний Хрест (blogs.icrc.org)

Червоний Хрест доставив для жителів Луганської області продуктові та гігієнічні набори

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста доставив гуманітарну допомогу на окупований Донбас. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території прослідували 1 вантажний автомобіль від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортний засіб перевозив для жителів Луганської області продуктові та гігієнічні набори, а також комплектуючі для водопостачання загальною вагою 10 тонн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста і Організація об'єднаних націй доставили на Донбас 5 вантажівок з гуманітарною допомогою вагою близько 26 тонн.

Так, 27 липня через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території послідували 4 вантажних автомобіля від Міжнародного Комітету Червоного Хреста і 1 вантажівка від Всесвітньої продовольчої організації ООН Представництва верховного комісара ООН у справах біженців. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької і Луганської областей будівельні матеріали та медичні препарати загальною вагою близько 26 тонн.