ua en ru

У Краматорську правоохоронці перекрили канал контрабанди товарів в ДНР

У Краматорську правоохоронці перекрили канал контрабанди товарів в ДНР Фото: вантажний автомобіль

Суд наклав арешт на 5 вантажних автомобілів

Краматорський міський суд за клопотанням прокуратури наклав арешт на вантажні автомобілі, будівельні матеріали, технічні засоби, автозапчастини та грошові кошти в особливо великих розмірах, які незаконно перевозилися на тимчасово окуповану територію Донецької області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Встановлено, що в період з 11 по 20 грудня при спробі перетину лінії розмежування на КПВВ "Курахове" і в Артемівському районі Донецької області правоохоронцями було зупинено 4 легкових і 5 вантажних автомобілів, в салонах яких виявлені великі партії будівельних матеріалів, технічних засобів, автозапчастин, а також 97 платіжних банківських карт і грошові кошти на загальну суму понад 1 мільйон гривень, 1 мільйон рублів і 42 тисячі доларів ", - йдеться в повідомленні

За вказаними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 258-5 (фінансування тероризму) КК України.
Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 16 грудня у Донецькій області поліція затримала місцевого жителя, підозрюваного у фінансуванні так званої "Донецької народної республіки".