ua en ru

КПВВ "Золоте" у Луганській області відкриють днями, - Геращенко

КПВВ "Золоте" у Луганській області відкриють днями, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (rada.gov.ua)

Сторони в Мінську погодили відкриття пункту пропуску в зоні АТО

У Луганській області днями відкриють контрольний пункт пропуску в'їзду/виїзду "Золоте". Про це за підсумками переговорів у Мінську повідомила віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі контактної групи по Донбасу Ірина Геращенко повідомила у Facebook.

"КПВВ "Золоте" завдяки нашим вимогам, нарешті, днями буде відкрито. Це полегшить пересування між лінією зіткнення для тисяч людей", - повідомила Геращенко.

Мінськ. З конструктиву - КПВВ " Золоте" завдяки нашим вимогам , нарешті, днями буде відкрите. Це полегшить пересування м...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше самопроголошена "Луганська народна республіка" заявила про завершення підготовки до відкриття КПВВ біля Золотого. Зокрема, представники ЛНР провели перевірку на предмет наявності невикористаних мін і елементів боєприпасів на проїжджій частині в районі ділянки розведення сил і засобів №2 Первомайськ-Золоте. До цього контактна група підтримала ініціативу голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертугрула Апакана про відкриття КПВВ "Золоте" 20 жовтня.