ua en ru

КПВВ на Донбасі за  добу перетнули більше 31 тис. осіб

КПВВ на Донбасі за  добу перетнули більше 31 тис. осіб Фото: КПВВ на Донбасі (dpsu.gov.ua)

На цей час через регулярні обстріли припинено функціонування КПВВ "Майорське"

На Донбасі знизився пасажиропотік через закриття пункту пропуску "Майорське". Пункти пропуску за минулу добу, 26 серпня, перетнули всього 31,1 тисяч осіб, йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що у контрольних пунктах в’їзду-виїзду сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

"Мар’їнка" - 0/20;

"Новотроїцьке" - 0/25;

"Гнутове" - 10/10.

Також у Держприкордонслужбі повідомляють, що упродовж минулої доби через КПВВ, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прослідувало 31,1 тисяча осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

"Мар’їнка" - 10770 осіб та 1960 транспортних засобів;

"Новотроїцьке" - 8050 осіб та 1790 транспортних засобів;

"Гнутове" - 3390 осіб та 845 транспортних засобів;

"Станиця Луганська" - 8940 осіб.

"На цей час через регулярні обстріли припинено функціонування КПВВ "Майорське", де наразі не здійснюються пропускні операції осіб та транспортних засобів. Держприкордонслужба звертається до громадян з проханням врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок. Інші контрольні пункти в’їзду-виїзду відкриті відповідно до літнього графіку роботи та працюють у штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, КПВВ на Донбасі за добу, 25 серпня, перетнули майже 33 тисячі осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів.

Також повідомлялося, що у зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу загинули двоє військових, ще семеро постраждали.

За добу бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. Внаслідок обстрілів два бійці були поранені, ще двоє отримали бойові травми. Також вчора через підрив на мінно-вибуховому пристрої один військовослужбовець отримав поранення і ще один - бойове травмування.