ua en ru

КПП "Чонгар" буде закритий з 13 до 18 години

КПП "Чонгар" буде закритий з 13 до 18 години Фото: КПП "Чонгар" перекриють у зв'язку з річницею депортації кримських татар

У Генічеському районі контролювати порядок будуть майже 500 правоохоронців

Контрольно-пропускний пункт "Чонгар" сьогодні, 18 травня, буде закритий на час проведення заходів, присвячених 72-й річниці депортації кримських татар. Про це повідомляє голова Генічеської районної державної адміністрації Олександра Воробйова, повідомляє "Новий Візит".

"Майже 500 правоохоронців будуть задіяні для дотримання громадського порядку і безпеку гостей та мешканців Генічеського району", - зазначено в повідомленні.


Відзначимо, що в Генічеський район прибув заступник губернатора Вадим Чабан, який разом з Воробйовим будуть координувати дій силових структур та правоохоронних органів.

"На час заходів в район направлені додаткові сили поліції, Національної гвардії України, батальйону "Херсон", патрульно-постової служби Нацполиции, бригади медиків і рятувальників. Під контроль будуть взяті стратегічні об'єкти Генічеського району, під'їзні колії і підходи з моря. Прибули піротехніки перевірять громадські місця на наявність вибухонебезпечних предметів і речовин", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 18 травня, Україна згадує жертв депортації кримських татар. По всій країні пройде ряд заходів, присвячених річниці депортації кримськотатарського народу.