ua en ru

До корупційної схеми в Міноборони причетний бізнес-партнер Грановського, - нардеп

До корупційної схеми в Міноборони причетний бізнес-партнер Грановського, - нардеп Фото: Міноборони (facebook.com/nabu.gov.ua)

У причетності до корупційної схеми підозрюється компанія "Трейд-Комодіті"

До корупційної схеми в Міністерстві оборони України причетний бізнес-партнер українського бізнесмена, нардепа від БПП Олександра Грановського. Про це у Facebook повідомив народний депутат Мустафа Найєм.

"Затримання керівників Міноброни - це виклик особисто Петру Порошенку. За компанією "Трейд-Комодіті", яка підозрюється у причетності до корупційної схеми, стоїть Андрій Адамовський - партнер близького друга президента Ігоря Кононенка -Олександра Грановського", - написав Найєм.

Крім того, Найєм додав, що затриманий заступник міністра Ігор Павловський є одногрупником чинного міністра оборони Степана Полторака. Також нардеп зазначив, що затриманий глава департаменту держзакупівель МОУ Володимир Гулевич був заступником Павловського, коли той був начальником Служби тилу ЗСУ.

Президент повинен зробити вибір між друзями і країною. Затримання керівників міноброни - це виклик особисто Петру Поро...

Опубліковано Mustafa Nayyem 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за підозрою в розтраті в Міністерстві оборони України затриманий заступник міністра Ігор Павловський.

Відзначимо, в травні Генеральна прокуратура України повідомила бізнесменові Олександру Грановському про підозру в ухиленні від сплати податків і фіктивному підприємництві.