ua en ru

Коростенський завод МДФ пройшов перевірку Держекоінспекції

Підприємство "Коростенський завод МДФ", який займається виробництвом МДФ-плит, успішно пройшло планову перевірку Державної екологічної інспекції України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби заводу.

Так, відповідно до підсумкового акта перевірки, діяльність підприємства повністю відповідає нормам у сфері охорони атмосферного повітря, використання вод та відтворення водних ресурсів, охорони земельних ресурсів, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами.

За словами генерального директора заводу Володимира Шевело, протягом останніх двох років системи екологічного захисту на підприємстві пройшли кардинальну реконструкцію та переоснащення. Був створений повністю замкнутий цикл використання технологічної води, удосконалено очисні споруди, налагоджений новий механізм екологічного моніторингу та контролю.

"Сьогодні ми є не просто лідером і найбільшим приватним роботодавцем у галузі, але й зразком високих стандартів екологічної відповідальності", - зазначив директор підприємства.