ua en ru

Королевська змогла залагодити конфлікт з активістами ВО "Свобода" біля ГПУ

Сьогодні, 14 квітня, біля будівлі Генеральної прокуратури України відбувся конфлікт між радикально налаштованими молодиками і кандидатом у Президенти України Наталією Королевською. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Королевська разом з громадськими активістами прибула до ГПУ, щоб передати вимоги про термінове прокурорського реагування у зв'язку із зростанням заборгованості по заробітній платі в Україні. В цей же час ВО "Свобода" з Фастова проводила мітинг з кадровими вимогами до генпрокурора.

Деякі радикально налаштовані громадяни спробували вчинити напад на кандидата в Президенти і активістів, які її супроводжували.

"Початок нашого незапланованого "діалогу" був напруженим. Але поспілкувавшись, прийшли до спільного знаменника - в країні зараз є більш важливі питання, які об'єднують націю, і які необхідно терміново вирішувати", - повідомила політик.

Королевська передала документи до ГПУ після чого поспілкувалася з громадськими активістами і радикальними "свободівцями".

Вони зійшлися на думці, що питання соціального захисту сьогодні як ніколи актуальне і стосується кожного. Вирішувати такі питання потрібно виключно мирним шляхом, за допомогою діалогу.

"Проблема у нас у всіх одна - це соціальний захист громадян України. І ми будемо вирішувати її всі разом, незалежно від політичної орієнтації та швидкоплинної озлобленості. Мені здається, що зараз суспільство має об'єднатися навколо однієї ідеї: людина - це найголовніше, що є у держави", - підкреслила кандидат в Президенти.