ua en ru

Корчинський заявив, що не ховається від слідчих ГПУ

Керівник «Братства» Дмитро Корчинський не керував провокаторами на вул. Банковій, він не переховується та не отримував на даний момент від Генпрокуратури жодних послань. Про це заявив сам Корчинський, повідомляє Громадське ТБ.

«Я не ховаюся. Я не знаю, що мене переслідують... Я волію не читати неприємну інформацію про мене. На Банковій була стихія, цим неможливо було керувати... Мені не дзвонили з Генеральної прокуратури», - заявив він , відмовившись вказати своє місцезнаходження.

На уточнююче питання про те, чи знає Корчинський людей, які організували провокації на Банковій, він відповів: «На жаль, частина опозиційних депутатів і журналістів виступили як «стукачі». Це люди, які вважають, що потрібно реалізовувати себе активно і відразу. Це все прекрасні і кращі активні люди, серед них майбутні вожді».

На питання про зв'язки Корчинського з Віктором Медведчуком він сказав: «На мій погляд, Петро Порошенко в більш тісних зв'язках з Медведчуком, ніж я... Це домисли і міфи» .

За оцінками Корчинського, на даний момент «те, що відбувається ( на Майдані , в тому числі руйнування пам'ятника Леніна ) досить небезпечно... Це потрібно було робити тиждень тому. Таке враження, що запізнення йде як мінімум на тиждень».