ua en ru

Координаційна рада з питань розвитку громадянського суспільства підготує національну доповідь про стан громадянського суспільства

Координаційна рада з питань розвитку громадянського суспільства найближчим часом підготує національну доповідь про стан розвитку громадянського суспільства, на основі якої буде розроблений план першочергових заходів щодо розвитку громадянського суспільства. Про це в ході брифінгу заявила радник Президента Марина Ставнійчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Координаційна рада найближчим часом за дорученням Президента України має підготувати національну доповідь про стан розвитку громадянського суспільства України. На основі цієї національної доповіді має бути розроблена ... стратегія державної підтримки розвитку громадянського суспільства ", - заявила Ставнійчук.

За її словами, на основі цієї стратегії має бути прийнятий план першочергових заходів, які пов'язані з питанням сприяння розвитку громадянського суспільства.

Разом із цим, Ставнійчук повідомила, що перше засідання новоствореного органу Координаційної ради відбудеться наприкінці лютого, на якому будуть розглянуті проблеми і стан громадянського суспільства України.

Нагадаємо, Віктор Янукович вчора підписав указ про питання сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.