ua en ru

Контактна група погодила відведення озброєнь в Станиці Луганській 6 квітня

Контактна група погодила відведення озброєнь в Станиці Луганській 6 квітня Фото: представник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдик

Представник ОБСЄ назвав нову дату розведення сил і засобів під Луганськом

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі погодила відведення озброєнь в Станиці Луганській 6 квітня 2017 року. Про це заявив спецпредставник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдик, передає БЕЛТА.

"Сьогодні, зокрема, домовилися про припинення вогню і відведення важкого озброєння 1 квітня, а також про розведення сил і засобів у Станиці Луганській 6 квітня", - повідомив Сайдик.

За його словами, контактна група та представники окремих районів Донецької та Луганської областей України виступили за забезпечення повного дотримання режиму припинення вогню у зв'язку з наступними великодніми святами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що контактна група домовилася про припинення вогню на Донбасі з 1 квітня. Крім того, з цього дня заплановано істотне прискорення процедури перетину лінії зіткнення на КПВВ, зокрема, планується продовжити роботу пунктів перетину в ранкові та вечірні години.