ua en ru

Контактна група у Мінську сьогодні обговорить місцеві вибори

Контактна група у Мінську сьогодні обговорить місцеві вибори Фото: резиденція Президента Білорусі, де проходять переговори контактної групи

Також проведуть переговори чотири підгрупи контактної групи

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі у форматі Україна - Росія - ОБСЄ за участю самопроголошених республік" сьогодні, 22 вересня, проведе чергову зустріч у Мінську (Білорусь). Про це сьогодні повідомив представник ЛНР на переговорах Владислав Дейнего, передає "ЛуганскИнформЦентр".

"О 13:00 починають роботу підгрупи, і у 16:30 - Контактна група", - сказав він

На переговорах будуть обговорюватися відведення озброєння калібру менш 100 мм і питання проведення місцевих виборів.

Нагадаємо, раніше сьогодні Владислав Дейнего розповсюдив заяву, в якій повідомлялося, що ЛНР і ДНР намір запропонувати учасникам контактної групи "план-графік" виконання мінських угод, який "підготовлений на основі чинного законодавства України та регламенту Верховної Ради України, а також норм БДІПЛ ОБСЄ". Зокрема, пропозиції передбачають проведення місцевих виборів на Донбасі - 21 лютого 2016 р.

Відзначимо, раніше в ДНР призначили місцеві вибори 18 жовтня, а в ЛНР - на 1 листопада. При цьому легітимні вибори на Донбасі за українським законодавством відбудуться 25 жовтня.