ua en ru

У Мінську підписано угоду про відвід озброєнь калібром менше 100 мм

У Мінську підписано угоду про відвід озброєнь калібром менше 100 мм Фото: представник України в контактній групі Леонід Кучма

Сторони очікують, що лідери самопроголошених ДНР/ЛНР також підпишуть документ

Сьогодні, 29 вересня, в Мінську учасники тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі підписали угоду про відвід озброєнь калібром менше 100 мм. Про це повідомила прес-секретар представника України в контактній групі, екс-Президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook.

"В Мінську тристороння контактна група підписала угоду про відвід з лінії зіткнення гармат калібром менше 100 мм. Під документом стоять підписи Мартіна Сайдика, Леоніда Кучми, Азамата Кульмухаметова", - повідомила Оліфер.

За її словами, контактна група очікує, що цей документ підпишуть лідери самопроголошених ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.

"Україна також вимагає від окремих районів Донецької та Луганської областей негайного і беззастережного виконання цих угод як невід'ємної частини Мінських угод", - додала Оліфер.

В Минске Трёхсторонняя контактная группа подписала соглашение об отводе с линии соприкосновения орудий калибром менее...

Posted by Дарка Олифер on 29 сентября 2015 г.

Подписание соглашения об отводе орудий калибром менее 100 мм.

Posted by Дарка Олифер on 29 сентября 2015 г.

Нагадаємо, Порошенко закликав ООН почати кампанію по тиску на Кремль.