ua en ru

Коноплянка увійшов у число кращих гравців першого туру Бундесліги

Коноплянка увійшов у число кращих гравців першого туру Бундесліги Фото: Євген Коноплянка (Schalke 04)

Гру українця оцінили відразу два видання

Півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка потрапив в число кращих гравців першого туру німецької Бундесліги. Українця внесли у символічні збірні відразу два видання - Sportschau і Kicker.

Останній включив українського гравця в символічну команду поряд з воротарем "Баварії" Ульрайхом, захисниками гладбахської "Боруссії" Эльведи, Налдо з "Шальке", Фогтом з "Хоффенхайма", півзахисниками Бенталебом ("Шальке"), Лекі ("Герта"), Пулишичем, Гетце (обидва - "Дортмунд"), а також нападниками Харником ("Ганновер") і Обамеянгом ("Дортмунд").

Sportschau склав свій варіант символічної збірної стартового ігрового дня чемпіонату Німеччини. Крім Коноплянки в число кращих футболістів туру увійшли Філіп Чаунер ("Ганновер"), Марк Бартра ("Боруссія" Д), Налдо ("Шальке"), Кевін Фогт ("Хоффенхайм"), Ніко Ельведи ("Боруссія" М), Артуро Відаль ("Баварія"), Денис Закарія ("Боруссія" М), Корентен Толиссо ("Баварія"), Крістіан Пулишич ("Боруссія" Д), Метью Лекки ("Герта").

Коноплянка відзначився голом у матчі першого туру чемпіонату проти "Лейпцига" (2:0). Для українця це був вже третій забитий м'яч у двох останніх матчах за "Шальке". У наступному турі "Шальке" зіграє на виїзді проти "Ганновера".

Нагадаємо, завдяки дублю півзахисника збірної України Євгена Коноплянки "Шальке" виграв у берлінського "Динамо" у матчі першого раунду Кубка Німеччини.