ua en ru

Конкурсна комісія Антикорупційного бюро проведе першу зустріч 9 січня

Конкурсна комісія Антикорупційного бюро проведе першу зустріч 9 січня

Конкурсна комісія щодо обрання кандидатів на посаду директора Національного антикорупційного бюро України проведе першу зустріч у п'ятницю, 9 січня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

"Згідно із Законом України "Про Національне антикорупційне бюро України" у п'ятницю, 9 січня 2015 року, о 18:00 в приміщенні Адміністрації Президента України за адресою: м. Київ, вул. Банкова, 11, відбудеться перше відкрите офіційне засідання Конкурсної комісії щодо обрання кандидатів на посаду Директора Національного антикорупційного бюро України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що конкурсна комісія Антикорупційного бюро проведе першу зустріч до 14 січня.

До складу комісії увійшли дев'ять осіб, які пропорційно (по три людини) були обрані і делеговані від Президента України, уряду та Верховної Ради: Рефат Чубаров, Євген Захаров, Ярослав Грицак, Йосип Зісельс, Олександра Яновська, Юрій Бутусов, Євген Нищук, Віктор Мусіяка і Джованні Кесслер.