ua en ru

У конгресі США заявили про відсутність фактів прослуховування Трампа

У конгресі США заявили про відсутність фактів прослуховування Трампа Фото: Дональда Трампа не прослуховували

Про це заявив глава спецкомітету Палати представників США з розвідки Девін Нуньєс

Голова спеціального комітету Палати представників конгресу Сполучених Штатів Америки з розвідки Девін Нуньєс заявив, що у нього відсутні підтвердження фактів прослуховування телефонів президента США Дональда Трампа колишнім лідером держави Бараком Обамою. Про це він заявив на прес-конференції, передає Reuters.

"Я не бачив цих доказів. Думаю, що більш значуще питання, на яке потрібно відповісти, полягає в тому, чи дійсно Трамп або хто-небудь із його співробітників був метою стеження розвідувальних або правоохоронних органів", - зазначив Нуньєс.

За його словами, урядовий комітет повинен бути в курсі "будь-якого розслідування контррозвідки".

"Якщо Трамп, або будь-яка інша політична кампанія, або хто-небудь, пов'язаний із Трампом, зазнавав якогось розслідування, то, очевидно, це питання має бути піднято до рівня "Групи восьми" (глави восьми відомств США), - наголосив глава спецкомітету.

Нагадаємо, 4 березня 2017 року Трамп звинуватив колишнього президента США Обаму в прослуховуванні телефонних переговорів республіканця в Trump Tower у жовтні 2016 року, незадовго до фінального етапу президентських виборів.