ua en ru

Конференція Innotech 2017 збере кращих експертів України в області інноваційних технологій

Конференція Innotech 2017 збере кращих експертів України в області інноваційних технологій

7-8 квітня в Києві в рамках III Міжнародного форуму Innotech 2017 відбудеться масштабна міжгалузева конференція на тему інноваційних технологій у бізнесі, освіті, інвестиційних процесах і медицині. Спікерами стануть представники компаній Deloitte Ukraine, Saturn, Microsoft, IBM, Ciklum, eFarmer, AVentures Capital.

протягом двох днів вони будуть розповідати про інновації в різних сферах, особистому досвіді досягнення успіху та сучасних тенденціях кожній галузі.

7 квітня на конференції відбудуться лекції спікерів наступних блоків:

Інновації для бізнесу

Побувати на виступах доповідачів цього блоку – значить дізнатися про останні тенденції розвитку бізнесу. На конференцію запрошені засновники успішних компаній, топ-менеджери, СЕО, щоб показати всі можливості використання сучасних інновацій.

Одним з представників буде Яника Мірило – заступник мера Дніпра, радник міністра інфраструктури і транспорту і радник мера Львова. Вона виступить з темою «Відкритий Дніпро, або як побудувати крутий електронне місто». Павло Шеремета, засновник Майстерні стратегій PRORYV, президент Київської школи економіки і 4-й міністр економічного розвитку і торгівлі України виступить із темою «Інновація цінності в Стратегії Блакитного Океану».

Інновації в медицині

Спікери розкажуть, чого варто очікувати від медицини майбутнього: введення повної автоматизації процесів, як створити нові маркетингові категорії, які інноваційні механізми будуть впроваджуватися в сучасних медустановах.

Власник клініки «Борис», радник голови КМДА Михайло Радуцький та генеральний директор Medical company Ilaya Олексій Шершньов стануть головними спікерами цього розділу конференції.

Інновації в освіті

Виступи експертів даного блоку актуальні для всіх, хто цікавиться інноваціями у сфері освіти: яким буде навчання майбутнього, як технології доповненої і віртуальної реальності впливають на освітній процес, зможуть роботи замінити педагогів.

Керівник освітніх програм Microsoft в країнах Центральної та Східної Європи Ольга Свириденко в якості спікера розповість про освіту як майбутнього валюті.

8 квітня мова піде про інвестиції, еміграції українських фахівців і стартап-проекти вітчизняного ринку:

Блок «Відтік талантів за кордон»

Все частіше українські професіонали різних сфер діяльності воліють працювати за кордоном, і кожен бачить в цьому свої переваги. Даний блок буде повністю присвячений обговоренню основних причин релокації спеціалістів в інші країни. Також спікери представлять свої варіанти мінімізації відтоку кадрів і максимізації інтелектуального капіталу на території України.

Блок інвесторів

Розробники стартапів часто не можуть реально оцінити інвестиційний потенціал свого проекту. Спікери конференції даного блоку – представники інвестиційних компаній та венчурних фондів – пояснять, як ефективно залучити інвестиції в стартап і чи є сенс у висновку проекту на міжнародну арену.

Блок стартапів

На конференцію запрошені творці успішних стартапів, які розкажуть, як знайти свою нішу на ринку, як будуть розвиватися стартапи в майбутньому і які ключові завдання треба вирішити, перш ніж просувати свою ідею.

Одними з представників складу спікерів другого дня конференції стануть засновник і керуючий партнер AVentures Capital Андрій Колодюк і Наталя Березовська – CEO і співзасновник D2N8 Ventures, співзасновник і голова UAngel.

Реєструйтеся, щоб не пропустити найважливіша подія українського ринку інновацій – InnoTech Ukraine.