ua en ru

Компанія "Юнігран" продовжує модернізацію виробництва на видобувних підприємствах

Відома на будівельному ринку країн СНД компанія "Юнігран" продовжує модернізацію виробництва: на двох видобувних підприємствах компанії - Малинському каменедробильному заводі і Пинязевицькому кар'єрі - встановлюють промивальне обладнання північноірландській компанії CDE Global.

Як повідомили агентству в компанії, в липні 2011 року такий комплекс потужністю 200 тонн митого гранітного піску в годину вже був встановлений на Малинському каменедробильному заводі. Але оскільки підприємства "Юнігран" швидко нарощують обсяги виробництва, збільшується і кількість складованого відсіву. Тому питання з його збагачення було вирішене за допомогою встановлення більш потужного промивального обладнання "CDE Global", що випускає на годину 250 тонн продукції, на Малинському каменедробильному заводі і аналогічного, але менш потужного, на Пинязевицький кар'єрі.

Відзначається, що такі комплекси ефективно переробляють відсів гранітного щебеню фракцій 0-5 (з вмістом глини і пилу 8%) і значно розширюють асортимент, дають після промивки кілька видів якісної гранітної продукції, зокрема - митий щебінь фракцій 0,063-2 мм, 2 - 5 мм і митий пісок 0-0,063 мм, 0-1 мм.

Встановлені промивні заводи CDE дозволять з неліквідних фракцій отримувати високоякісну сировину, яким будуть забезпечені виробники бетону. Також великою популярністю користуються миті фракції 0-1 мм, 0-0,63 мм, що використовуються при формуванні штукатурних і будівельних розчинів. А фракції 0,063-2, 2-5 - кращий матеріал для виготовлення виробів з декоративними властивостями: тротуарної плитки, паркових бордюр і т. д., в дорожньому будівництві вони можуть бути використані як для формування основи, так і для покриття.

Постачальник обладнання - компанія "Актис Груп", офіційний дилер CDE в Україні.

У компанії відзначили, що зараз розглядається можливість встановлення промивального комплексу "CDE Global" ще на одному видобувному підприємстві групи компаній "Юнігран" - Коростенському кар'єрі.

Компанія "Юнігран" заснована 30 грудня 1996 р. На українському будівельному ринку компанія "Юнігран" є лідером з виробництва і постачання гранітного щебеню. Вона виробляє найрізноманітніший асортимент продукції для шляховиків, будівельників, покрівельників і ландшафтних дизайнерів. Крім видобутку і переробки гранітного щебеню на трьох кар'єрах, компанія також надає буровибухові послуги і виробляє вироби з бетону за технологією вібропресування.

У 1998 році фірма вийшла на міжнародний ринок, уклавши контракти з Росією, Польщею та Литвою. Президент групи компаній "Юнігран" - Ігор Наумець.

Компанія "Actis Group" (м. Дніпропетровськ) спеціалізується на постачанні та обслуговуванні дробильно-сортувального обладнання, такого як щокові дробарки, живильники, гуркоту використовувані в стаціонарних виробничих комплексах, а також роторні, конусні дробарки, первинні та вторинні гуркоту, які є основою для мобільних дробильно-сортувальних комплексів.

Для переробки відсівів, що утворюються на гранітних кар'єрах, "Actis Group" пропонує високочастотні гуркоти, класифікатори, циклони і т.п.

Генеральний директор компанії "Актис Груп" - Олександр Момот.