ua en ru

Компанія Twitter має намір скоротити близько 8% співробітників, - Bloomberg

Компанія Twitter має намір скоротити близько 8% співробітників, - Bloomberg Фото: Twitter має намір скоротити близько 300 співробітників

Скорочення співробітників має полегшить тиск на Twitter

Компанія Twitter планує цього тижня розповсюдити заяву про скорочення робочих місць. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією

Twitter може скоротити близько 8% робочої сили компанії або близько 300 осіб. Такий же відсоток скорочення співробітників в компанії був в минулому році, коли посаду виконавчого директора Twitter зайняв один із засновників Джек Дорсі.

При цьому одне з джерел додало, що плани про скорочення поки "розмиті" і число звільнених людей може змінитися.Офіційний представник Twitter від коментарів відмовився.

Проте ще одне з джерел повідомило, що заява про скорочення робочих місць може з'явиться в четвер перед публікацією релізу про прибуток компанії в третьому кварталі цього року.

Наголошується, що компанія Twitter, яка останнім часом втрачає гроші, намагається контролювати витрати по мірі уповільнення зростання продажів.

За останній рік акції компанії впали в ціні на 40% і їй стало важче конкурувати з Alphabet Inc.'s Google і Facebook Inc.

Скорочення співробітників має полегшить тиск на Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Facebook пообіцяв пом'якшити цензуру.