ua en ru

Компанія з США по будівництву доріг може відкрити представництво в Україні, - Омелян

Компанія з США по будівництву доріг може відкрити представництво в Україні, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Компанія спеціалізується на будівництві бетонних доріг

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян очікує, що одна з американських компаній, що спеціалізуються на будівництві бетонних доріг, відкриє представництво в Україні. Про це міністр повідомив за підсумками поїздки в Сполучені Штати Америки і проведених там переговорів з американськими транспортними компаніями, передає "Центр транспортних стратегій".

"Сподіваємося... на відкриття представництва американської компанії, яка спеціалізується на будівництві бетонних доріг, що дозволить нам використовувати передові технології і техніку", - зазначив голова МІУ.

Він повідомив, що відкриття може відбутися у 2018 році.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України затвердив виділення додаткових 800 млн гривень на ремонт доріг.

"Сьогодні уряд затвердив зміни до бюджету-2017, якими передбачається виділення додаткових коштів - 800 млн гривень - на капітальний ремонт доріг. Ці ресурси будуть спрямовані на будівництво важливої транспортної артерії України, яка з'єднує Захід з Півднем нашої держави, - автодороги Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса-Миколаїв", - повідомив віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон.