ua en ru

Компанія "Мегаполіс-Україна" заявляє про спробу рейдерської атаки

Другий день поспіль відбувається спроба рейдерського захоплення компанії "Мегаполіс-Україна". Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначається, з 12 січня у Львові, Луцьку, Ковелі, Рівному, Тернополі люди в камуфляжі під прикриттям активістів громадських організацій незаконно блокують роботу торгової компанії "Мегаполіс-Україна". За даними прес-служби, дії цих осіб не мають під собою ніяких підстав, є протизаконними і мають дестабілізуючий характер в цілому.

"Ніяких законних підстав для блокування діяльності Торгової компанії "Мегаполіс-Україна" немає. Компанія здійснює свою діяльність відповідно до українського законодавства, є прозорою та відкритою у наданні фінансової звітності та установчих документів. Ми розцінюємо дії невстановлених осіб, як сплановану акцію по дестабілізації компанії з її подальшим рейдерським захопленням. Також ми вважаємо, що ця акція є замовною з метою переділу тютюнового ринку України", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначають, що ТК "Мегаполіс-Україна" є одним з найбільших платників податків в Україні. Так, у 2015 році компанією було сплачено більш ніж 1,5 млрд грн податків і зборів до бюджетів різних рівнів.

Представники компанії вже звернулися до правоохоронних органів з відповідними заявами, а також в Генеральну прокуратуру, Національну поліцію України, а також до глав держобладміністрацій вищезазначених областей для наведення громадського порядку та притягнення до відповідальності за протиправні дії, спрямовані на дестабілізацію роботи компанії.