ua en ru

Компанія "Мегаполіс-Україна" поповнила український бюджет на 1,5 млрд гривень

Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" в 2015 році сплатила 1 млрд. 560 млн. грн. податків та зборів до бюджетів різних рівнів. З них до державного бюджету було сплачено 1 млрд. 415 млн., до місцевих бюджетів - 55 млн. та 88 млн. - до бюджетів Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України (ЄСВ).

Зокрема, за рік компанія сплатила 765 млн. грн. акцизного збору, 55 млн. грн. податку з доходів найманих працівників та 5 млн. грн. військового збору. Загальна сума податків, сплачених компанією у 2015 році, зросла майже у два рази (у порівнянні з 2014 роком - 830 млн. грн., а у 2013 році - 674 млн. грн).

"Мегаполіс-Україна" є бюджетоутворюючим підприємством у ряді областей. Так, відрахування компанії до Державного бюджету у Тернопільській області становили 39,3% від загальної суми відрахувань в цілому по області в минулому році.

"Завдяки прозорому обліку операційної діяльності, "Мегаполіс-Україна" забезпечує максимальну повноту і дисципліну податкових надходжень до бюджету країни. З появою компанії обсяг податків щорічно зростає, і торік вперше перевищив 1,5 мільярд гривень" - говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів Торгової компанії "Мегаполіс-Україна".

Державна фіскальна служба України внесла ТОВ "Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" до Реєстру великих платників податків на 2016 рік, що свідчить про значний вклад компанії у економіку України. Нагадаємо, що у зв'язку із внесенням компанії до Реєстру великих платників податків на 2016 рік, Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" змінила адресу реєстрації з Тернополя на Одесу.