ua en ru

Компанія "Бельведер Україна" за час роботи в Україні не заплатила податки держорганам і соцфондам

Компанія "Бельведер Україна" за час роботи в Україні не заплатила податки держорганам і соцфондам Фото: Георгій Логвинський

Скандальна компанія "Бельведер" не заплатила податки ні Пенсійному фонду, ні податковим органам, ні фондам соціального страхування. Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів народний депутат України, заступник голови комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Георгій Логвинський.

"Замовивши проти мене брудну медіа-кампанію, ці шахраї намагаються відвернути увагу від справжньої причини конфліктної ситуації. А полягає вона в тому, що ці ділки мають мільйони, як я вже сказав, і платити борги не хочуть. Зручно же так: зробити з себе жертву і перевести конфлікт у політичну площину? За їх логікою, все, кому вони винні мільйони, і хто хоче повернути свої гроші - рейдери: і кредитори, і рекламщики, і юристи. І навіть Пенсійний фонд з усіма держструктурами України", - заявив він.

За словами політика, за неповних 10 років роботи в Україні компанія не заплатила тут податки. Податки і обов'язкові платежі не отримав ні Пенсійний фонд, ні податкові органи, ні фонди соціального страхування.

Політик також зазначив, що, таким чином, на думку французів, всі органи, які вступили до ради кредиторів, є рейдерами.

Нагадаємо, як стало відомо в ході інтерв'ю з Георгієм Логвинським, компанія "Бельведер" є світовим банкрутом.

Зараз компанія намагається зробити все для того, щоб уникнути сплати боргів в Україні і продовжувати фінансувати сепаратистів. За словами Логвинського, "Бельведер", замовляючи публікації із звинуваченнями у "рейдерстві" в ЗМІ, намагається втягнути народного депутата в конфлікт, оскільки він перешкоджає їх незаконним махінаціям і захищає права людини в Криму.