ua en ru

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму

Куртки поєднують в собі практичність і зручність. Це ідеальна одяг для автомобілістів і мотоциклістів, а також всіх, хто віддає перевагу стилю casual.

Тренд коментує провідний дизайнер чоловічого одягу компанії ASOS Метт Томас: "Для мене еталонна шкіряна куртка - це куртка байкера або шанувальника рок-музики. Звичайно, це абсолютно неформальна річ, доречна лише в casual-гардеробі. У нашій колекції є куртки чорного, сірого кольору, відтінки металік, моделі з ефектом зістарення. Вони добре поєднуються з вузькими "байкерськими" джинсами-скінні, класичним денімом, карго з камуфляжним принтом".

Бренди, що виробляють спортивний casual, пропонують покупцям куртки із щільної шкіри гладкою, вывортной, іноді простиранной (останній варіант - фірмовий знак марок Giorgio Brato і Isaak Sellam). Італійські luxury-марки використовують практичну шкіру для одягу класичного силуету - наприклад, прямих курток, чия довжина дозволяє носити їх поверх піджака, як пальто. Клімат північних країн, зокрема Росії, України, сподвиг солідних виробників на випуск пуховиків з верхом з тонкої шкіри, як, наприклад, у Bogner.


Куртка зі шкіри, Timberland


Типовий зразок "невбиваємих" курток з щільної зістареної шкіри. Речі такого стилю з віком, купуючи подряпини і потертості, виглядають тільки ще більш автентичними. Цікава деталь - нагрудна кишеня з прорізом у планки, зручний для носіння гаджетів і користування ними: до смартфону, який лежить в такому кишені, зручно підключати навушники.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму


Мотоциклетна куртка, Wrangler Powered by Alpinestars

Куртка з зістареної шкіри, в рекламі якої знявся Кімі Райкконен, створена дизайнерами знаменитого джинсового бренду спільно з настільки ж відомим виробником мотоциклетної екіпіровки. Лікті і плечі куртки "страхує" захист Bio Armor, що при бажанні знімається, груди і спину - поліетиленові подушки безпеки. Часткова перфорація забезпечує повітрообмін.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму


Куртка зі шкіри та замші з норковим коміром, Uomo Collezioni

Міська модель лінії JM Icon, яку можна носити з класичним костюмом, - довжина і стиль дозволяють. Декоративна строчка у формі орнаменту з гуртків, контраст шкіри та замші і комір з натурального хутра надає речі кілька надлишкову, але зрозумілу у італійської марки декоративність. Прихована деталь - підкладка з натурального шовку з набивним малюнком, нанесеним вручну.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму


Пуховик з шкіри, Bogner

Універсальна річ з верхом з тонкої шкіри і наповнювачем з натурального пуху і пера одно доречна і в місті, і за містом, і навіть на гірськолижному схилі - на лівому рукаві є кишеня для скі-пасу. У великі і невеликі накладні кишені зручно розкладати необхідні дрібниці, а до кільця на грудях - пристібати гірськолижні рукавички. Є і капюшон, що надійно захищає від вітру.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму


Куртка-бомбер з шкіри, Fedeli Cashmere

Легка куртка для тих, хто бажає провести зиму або відпустку "у провінції біля моря". Традиційні для бомберов трикотажні гумки по низу куртки, на комірі й на рукавах, тепла підкладка з натурального кашеміру в клітку, акуратні врізні кишені на блискавці - все це робить модель ідеальним представником стилю smart casual.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму

"Косуха" з коміром з хутра, Lab Pal Zileri

Від традиційної уніформи байкерів цю модель відрізняє висока якість шкіри, порівняно непомітна фурнітура та комір з м'якого натурального хутра. Доречна у вихідні за містом і в місті casual Friday.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму

Спортивна куртка зі шкіри, Replay

Для тих, хто не проти час від часу згадати юність і повболівати на футбольних трибунах: чорна зістарена шкіра, укорочений силует, комір-стійка, коричневі смуги на рукавах, як на спортивних худі і олімпійках. Втім, ця модель сподобається і мотоциклістам.

Компанія ASOS представила сім трендових курток на зиму