ua en ru

Компанія Advance придбала акції TMT Investments

Компанія TMT Investments PLC отримала звістку про те, що 26 листопада 2013 р. Advance Consulting Services Ltd. (контрольний пакет належить сооснователю і голові інвестиційного підрозділу ТМТ Артему Инютину) придбала 3,57 млн акцій ТМТ Investments PLCу Wissey Trade & Invest Ltd.

Зараз Advance володіє 19,65% акціонерного капіталу ТМТ. До завершення цієї транзакції їй належали 1,3 млн акцій ТМТ Investments, складових 5,28% акціонерного капіталу компанії.

Компанія Wissey Trade & Invest Ltd. є власником 5 млн акцій TMT, що становить 20,17% від загальної кількості випущених акцій.
"Я радий, що мені вдалося збільшити частку в ТМТ, так як я вірю в потенціал наших портфельних компаній, так само як і в можливості ТМТ робити якісні інвестиції в майбутньому. Думаю, що й інші акціонери-менеджери будуть нарощувати свої пакети", - прокоментував угоду Артем Інютін.

ТМТ Investments Plc - публічна компанія, що інвестує в різні швидкозростаючі інтернет-проекти, що мають передумови до того, щоб стати великим міжнародним бізнесом. 14 червня 2012 р. на роботу в ТМТ Investments Plc вийшла команда екс-топ-менеджерів РБК. Герман Каплун зайняв в компанії посаду директора зі стратегії, Олександр Моргульчик - директора з бізнес-розвитку, Артем Інютін - директора з інвестицій. Акції компанії торгуються на Лондонській біржі в секторі AIM.