ua en ru

Комітети Ради визнали роботу МОН та МОЗ незадовільною

Комітети Ради визнали роботу МОН та МОЗ незадовільною Фото: глава МОН Сергій Квіт

Роботу міністерств взяли "до відома"

Комітет Верховної Ради України з питань науки та освіти визнали роботу Міністерства освіти та науки України (МОН) незадовільною. Про це у Facebook повідомив глава МОН Сергій Квіт.

"Дякую колегам народним депутатам України з Комітету ВР з питань науки та освіти за те, що одноголосно взяли мій звіт про роботу МОН за 2015 рік до відома. Також дякую за справедливу критику, конструктивні зауваження і пропозиції, що прозвучали на засіданні Комітету. Присутність групи тітушок і покемонів, у т.ч. перед входом до будівлі комітетів ВР на Садовій, усіх розважила", - написав він, пояснивши, що під терміном "до відома" мається на увазі, що робота визнана незадовільною.

"Альтернатива (бюрократичною мовою) - визнати роботу незадовільною", - написав Квіт.

Дякую колегам народним депутатам України з Комітету ВР з питань науки та освіти за те, що одноголосно взяли мій звіт про...

Опубликовано Serhiy Kvit 16 февраля 2016 г.

Окрім цього, комітет ВРУ з охорони здоров'я визнав незадовільною роботу Міністерства охорони здоров'я України.

"На засіданні комітету з охорони здоров'я, слухали звіт міністра, задавали питання. Багато розмов, а ще більше проблем. Всі питання, які одержала від людей, задала Міністру. Як результат, не зважаючи на річну роботу МОЗ, за звітом, роботу міністерства визнано комітетом незадовільною. А роботу комітету, в свій час, оцінять виборці", - написала у Facebook замглави комітету Ірина Сисоєнко.

На засіданні комітету з охорони здоров'я, слухали звіт міністра, задавали питання.Багато розмов, а ще більше проблем.В...

Опубликовано Iryna Sysoenko 15 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комітети Ради визнали незадовільною роботу МінАП та МІУ.