ua en ru

У комітеті Ради заявили, що поки МВФ проти запровадження накопичувальної системи пенсій

У комітеті Ради заявили, що поки МВФ проти запровадження накопичувальної системи пенсій Фото: МВФ проти накопичувальної системи пенсій

Комітет відхилив майже всі правки двох народних депутатів до законопроекту про пенсійну реформу

Комітет Верховної Ради з питань соціального захисту, зайнятості та пенсійного забезпечення завив про те, що Міжнародний валютний фонд поки проти запровадження накопичувальної пенсійної системи. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна: "Справа до старості: чого чекати українцям від пенсійної реформи".

"МВФ не погоджує запровадження другого рівня накопичувальної системи-ред.) зараз. Вони ставлять умову, щоб зараз не вводити накопичувальну систему. Вводити потрібно, але насамперед - визначити дату і узгодити з МВФ", - повідомила глава комітету Людмила Денисова.

Проголосують пенсійну реформу парламентарії стане відомо наступного тижня. Однак варто зазначити, що двоє нардепів Сергій Каплін Наталія Королевська, які є членами комітету, мають намір винести на обговорення величезну кількість своїх правок до закону, більшість з яких комітет не підтримав.

Нагадаємо, міністр соціальної політики Андрій Рева повідомив, що Комітет соцполітики обробив понад 2 тисячі поправок до пенсійної реформи.