ua en ru

Комітет рекомендує ВР надати пільги родинам загиблих бійців АТО без урахування доходу

Комітет рекомендує ВР надати пільги родинам загиблих бійців АТО без урахування доходу Фото: Раді рекомендують надати пільги сім'ям загиблих бійців АТО без урахування доходу

Законопроект рекомендується прийняти в цілому

Комітет Верховної Ради України у правах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю рекомендує парламенту прийняти за основу і в цілому законопроект №5713 "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо надання членам сімей загиблих пільг без урахування середньомісячного сукупного доходу сім'ї". Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР.

Так, законопроектом пропонується надати право на пільги без урахування середньомісячного сукупного доходу сім'ї - усім членам сімей загиблих,учасникам війни та особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

"Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України проект Закону "Про внесення зміни до статті 15 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо надання членам сімей загиблих пільг без урахування середньомісячного сукупного доходу сім'ї" за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу і в цілому як закон", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Рада підтримала надання статусу учасника бойових дій потерпілим на Майдані.