ua en ru

Правовий комітет рекомендував Раді прийняти відставку Яценюка

Правовий комітет рекомендував Раді прийняти відставку Яценюка Фото: поки ще прем'єр-міністр Арсеній Яценюк

Відповідне рішення прийняв правовий комітет ВР на засіданні сьогодні в Києві

Комітет Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя рекомендував парламенту прийняти відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету сьогодні в Києві, повідомив нардеп Руслан Сидорович ("Самопоміч") у своєму Facebook.

"Зараз на засіданні комітету розглядаємо історичний документ. Але зібрати кворум ніяк не можемо Смайлик "frown" P. S. Нарешті кворум є, починаємо розгляд. P. P. S. ж Комітет прийняв рішення відправити Яценюка у відставку", - йдеться в останній редакції повідомлення.


Правовий комітет рекомендував Раді прийняти відставку Яценюка

Втім, тут же нардеп зробив деяке уточнення щодо "небезпечних прецедентів" через маніпуляції із процедурами.

"АЛЕ!!! Вирішив додатково рекомендувати скасувати постанову ВРУ від 16 лютого 2016 про визнання результатів роботи уряду незадовільними. Я так розумію, що саме такий текст постанови буде винесено на голосування в зал і стане ще одним великим ганьбою цього Парламенту. Нехтування основними принципами роботи парламенту і непослідовність у своїх висновках, маніпуляції з процедурами створюють все більше небезпечних прецедентів", - наголосив Сидорович.

Зараз на засіданні комітету розглядаємо історичний документ. Але кворум зібрати ніяк не можемо :( P. S. Нарешті кворум ...

Posted by Руслан Сидорович on Tuesday, April 12, 2016

Нагадаємо, президент Петро Порошенко закликав Раду затвердити новий Кабмін уже сьогодні.

Як повідомлялося, у "Самопомочі" прогнозують голосування 250 нардепів за кандидатуру нового прем'єра.