ua en ru

Комітет Ради доручив уряду до березня внести уточнений бюджет

Комітет Ради доручив уряду до березня внести уточнений бюджет Фото: Іван Крулько

Бюджет України на 2016 рік був прийнятий Верховною Радою сьогодні вночі

Бюджетний комітет Верховної Ради України (ВРУ) доручив уряду до березня 2016 року внести уточнений бюджет. Про це в парламенті журналістам повідомив член бюджетного комітету, нардеп від "Батьківщини" Іван Крулько, передає кореспондент РБК-Україна.

"Бюджетний комітет прийняв рішення і доручив уряду до березня врахувати ті пропозиції, які були внесені народними депутатами, і внести на розгляд парламенту уточнений варіант бюджету", - сказав Крулько та додав, що бюджетний процес не завершений.

За словами заступника голови комітету з питань транспорту, нардепа від БПП Бориса Козиря, бюджет-2016 буде допрацьований до 1 березня.

"Насамперед, я хотів би сказати, що закон про державний бюджет на 2016 рік вийшов досить збалансованим. Бюджет - це насамперед математика економічних процесів. Звичайно, в цьому документи не вдалося врахувати інтереси всіх галузей... Я впевнений, що до 1 березня ми внесемо відповідні зміни в бюджет 2016 року та виправимо всі ці зауваження", - підкреслив Козир.

Нагадаємо, бюджет України на 2016 рік був прийнятий Верховною Радою сьогодні вночі, 25 грудня. Цьому передувало закрите засідання Кабінету міністрів і парламентського бюджетного комітету.