ua en ru

Комітет ЄП сьогодні розгляне механізм призупинення безвізового режиму

Комітет ЄП сьогодні розгляне механізм призупинення безвізового режиму Фото: Європарламент

Сьогоднішнє голосування відкриє шлях до подальшого голосування на пленарному засіданні Європарламенту

Комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) сьогодні, 8 грудня 2016 року, розгляне питання затвердження механізму призупинення безвізового режиму. Про це йдеться в порядку денному засідання комітету.

Також, віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що сьогоднішнє голосування відкриє шлях до подальшого голосування на пленарному засіданні Європарламенту.

"Сьогодні таки Комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) розгляне питання затвердження механізму призупинення безвізового режиму. Це відкриє шлях до подальшого голосування на пленарному засіданні Європарламенту. Ми будемо апелювати до наших європейських колег проголосувати це питання цього року, на останньому сесійному тижні", - написала вона.

Напередодні саміту Украіна - ЄС зрадофіли відверто знущалися і раділи в соцмережах та не скупилися на принижувальні до ...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 7 грудня 2016 р.

Нагадаємо, за словами президента України Петра Порошенка, в ЄС досягли компромісу щодо механізму призупинення безвізового режиму.