ua en ru

Комісія РФ у ході перевірки встановила на Донбасі факти розкрадання озброєння офіцерами, - розвідка

Комісія РФ у ході перевірки встановила на Донбасі факти розкрадання озброєння офіцерами, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Трьох російських військових, підозрюваних у розкраданні, утримують під вартою

Комісія Центру територіальних військ Південного військового округу Збройних сил Росії у ході перевірки встановила на окупованому Донбасі факти розкрадання озброєння офіцерами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Комісією Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ виявлено численні факти розкрадання озброєння та боєприпасів за участю старшого офіцерського складу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється про трьох російських військовослужбовців, які утримуються під вартою. Крім того, було проведено допит начальника служби ракетно-артилерійського озброєння однієї з бригад.

"10 березня ц.р. до штабу корпусу для допиту доставлено під конвоєм начальника служби ракетно-артилерійського озброєння бригади, ще троє російських військовослужбовців утримуються під вартою", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 12 березня Комісією Центру т...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Україною РФ розгорнула мережу навчальних центрів з підготовки диверсантів.