ua en ru

Комісія оголосить прізвища кандидатів на посаду директора Антикорупційного бюро протягом 2-3 годин

Комісія оголосить прізвища кандидатів на посаду директора Антикорупційного бюро протягом 2-3 годин

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посаду директора Національного антикорупційного бюро почала розгляд документів претендентів та оголосить всі прізвища протягом 2-3 годин. Про це сьогодні під час засідання комісії повідомив голова Рефат Чубаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми відкриваємо пакети з прізвищами претендентів, які зареєстровані в нашому журналі під час прийняття цих пакетів. Через години 2-2,5, я думаю, що ми оголосимо тільки прізвища, імена та по-батькові всіх претендентів, потім після цього оголошення ми будемо перевіряти вміст цих документів для того, щоб з'ясувати, наскільки вони відповідають вимогам закону і на цьому етапі з'ясується, що якась частина претендентів не приймає участь у конкурсі",- заявив Чубаров.

Нагадаємо, Верховна Рада України може розглянути законопроект № 1660-Д "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо забезпечення діяльності Національного антикорупційного бюро України та Національного агентства України з питань запобігання корупції" на наступному тижні.