ua en ru

Командування ЗС РФ на Донбасі використовує "заградзагони", щоб утримати військових на передовій

Командування ЗС РФ на Донбасі використовує "заградзагони", щоб утримати військових на передовій Фото: російські військові

Українська розвідка констатує падіння рівня морально-психологічного стану російських військовослужбовців

Для утримання військовослужбовців на передових позиціях командуванням корпусу залучено підрозділ зі складу Федеральної служби військ національної гвардії ЗС РФ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, на окупованих територіях продовжується падіння рівня морально-психологічного стану російських військовослужбовців з-за проблем фінансового, продовольчого та матеріально-технічного забезпечення.


"17 травня відмовився залишатися на передових позиціях в районі Авдіївки особовий склад 2-ї мотострілецької роти 2-го мотострілкового батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК. 18 травня про намір достроково покинути військову службу заявив майже весь особовий склад 3 мотострілецької роти 1-го мотострілкового батальйону 1 окремої мотострілкової бригади (Комсомольське) 1 АК і близько 20 військовослужбовців 7 омсбр 2 АК" – йдеться в соообщении.

Раніше повідомлялося, що РФ продовжує витрачати значні кошти, щоб контролювати Донбас.