ua en ru

Командування РФ збільшило грошові виплати російським військовим на Донбасі, - розвідка

Командування РФ збільшило грошові виплати російським військовим на Донбасі, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot / RafaVideoart channel)

Таким чином, російське командування намагається зменшити кількість дезертирів

Командування Російської Федерації збільшило грошові виплати російським військовослужбовцям на Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"На фоні зубожіння населення тимчасово окупованої території Донецької області, зростання рівня безробіття, часткового або повного припинення соціальних виплат, російським окупаційним командуванням збільшено грошове забезпечення рядового складу з’єднань і частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ на дві тисячі російських рублів. Таким чином, противник намагається вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок місцевого населення та російських найманців, а також зменшити кількість дезертирів", - зазначається у повідомленні.

altФото: скріншот

Нагадаємо, на Донбасі під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбиті троє і поранені семеро військових Збройних сил Російської Федерації.