ua en ru

Командування бойовиків на Донбасі приховує реальні втрати під час диверсій, - розвідка

Командування бойовиків на Донбасі приховує реальні втрати під час диверсій, - розвідка Фото: бойовики

У зв'язку з цим зростає кількість звільнень серед бойовиків

Командування бойовиків приховує реальні втрати під час проведення провокаційних і диверсійних дій. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"Командир 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти видав розпорядження про приховування реальної кількості безповоротних втрат при проведенні провокаційних і диверсійних дій", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, в тому числі з-за цього факту збільшилася кількість подають рапорт на звільнення зі служби.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 18 квітня Морально-психологіч...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецьку колектив непрацюючих шахт та їх родичів закликають 19 квітня 2016 року вийти на мітинг, на якому планується винести вимогу ватажкові самопроголошеної Донецької народної республіки Олександру Захарченку вжити заходів для підвищення рівня життя населення. Серед колективу розповсюджувались заклики зібратися о 10:00 ранку на площі Леніна в м. Донецьк.