ua en ru

Командири РФ на Донбасі вимагають хабара за уникнення бойовиками попадання в "чорні списки"

Командири РФ на Донбасі вимагають хабара за уникнення бойовиками попадання в "чорні списки" Фото: бойовики (twitter.com/borisich_glass)

Командири бойовиків використовують службове становище з метою збагачення

Російські командири на Донбасі вимагають хабара за уникнення бойовиками попадання в "чорні списки". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"Відбувається формування бази даних "неблагонадійних осіб" на підставі списків, які надаються командирами підрозділів у штаби з'єднань та частин. Окремі командири використовують своє службове становище і пропонують військовослужбовцям уникнути попадання в "чорні списки" за хабар", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, надалі за рахунок зазначеної категорії особового складу в бригадах (полицях) планується формування зведених передових підрозділів (з досвіду 11 окремого мотострілецького полку).

Командири РФ на Донбасі вимагають хабара за уникнення бойовиками попадання в "чорні списки"

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування РФ шукає "неблагонадійних осіб" серед бойовиків на Донбасі. Так, з цією метою проводиться збір інформації про військовослужбовців, які знаходилися у полоні, мали судимість і родичі яких проживають в Україні поза тимчасово окупованих територій.