ua en ru

Не може команда рівня "Шахтаря" пропускати такі голи, - Мірча Луческу

Не може команда рівня "Шахтаря" пропускати такі голи, - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Румунський фахівець засмучений грою "Шахтаря"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу залишився вкрай незадоволеним грою своїх підопічних, повідомляє сайт "Шахтаря".

"Дуже безглуздо втратили два очки - ось і весь коментар. Це наша вина, наше ставлення до сьогоднішньої гри. Не може команда рівня "Шахтаря" пропускати на 45-й і 92-й хвилинах. В обох випадках були великі помилки оборонного плану. Може бути, при тих можливостях, які ми мали, рахунок міг бути і 6:1. Але, на жаль, такий футбол. Тим він цікавий, що все може змінитися від моменту до моменту. Хочу привітати "Ворсклу", яка вірила і билася до останньої секунди. В результаті у них вийшло те, до чого вони прагнули. Ще я б хотів зазначити, що вони пройшли через важкий момент в матчі з "Жиліною". Важко було відійти від такої поразки, а вони знайшли в собі сили, вийшли повністю готовими до сьогоднішньої гри. Очко, яке вони сьогодні здобули заслужено саме тим, як вони за нього билися. Ми ж сьогодні довірили місце на полі деяким футболістам, які менше грали. Все-таки сезон дуже довгий, потрібно їх дивитися... Деякі з них, напевно, не зрозуміли, що це дуже дорого коштує - зіграти неважливо, як вони зіграли сьогодні", - сказав Луческу.

"Недооцінка тут не має ніякого відношення. Дали можливість відпочити деяким футболістам. Нас чекають дуже складні ігри, тому так вирішили. Ті ж гравці, які вийшли сьогодні на поле, не піднялися на рівень тих, хто діяв проти "Фенербахче". Це єдине пояснення. Поверхнево ставилися до моментів, які створювали. Їх потрібно було реалізовувати, тоді всього цього б не було. Був епізод, коли дуже жорстко зіграли проти Бернарда. Потрібно було давати другу картку і видаляти суперника. Можливо, все це закінчилося", - додав румун.

Нагадаємо, нічия з "Ворсклою" стала першою втратою очок "Шахтаря" у новому сезоні.