ua en ru

Колона машин "Автомайдану" прибула до будинку Луценко

Колона машин "Автомайдану" прибула до будинку Луценко Фото: збір авто перед акцією (facebook.com/automaidan)

Учасники автопробігу чекають, коли до них вийдуть

Колона автомобілів "Автомайдану" прибула до будинку глави Генеральної прокуратури України (ГПУ) Юрія Луценка. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, активісти мають намір встановити біля будинку Луценка флагшток з картатим ковдрою, а також озвучити ряд вимог. Відзначається, що активісти "Руху нових сил" також приєдналися до акції.

Учасники акції скандують: "Банду геть", у людей в руках плакати з написами: "Юрій Луценко - захисник корупції", "За НАБУ". Учасники автопробігу чекають, коли до них вийдуть.

Відзначимо, в Києві колона з близько 200 автомобілів "Автомайдану" виїхала з парку ім. Пушкіна і попрямувала до будинку генерального прокурора України Юрія Луценка.

Імпічмент Петі, відставка Юри - дві невідкладні процедури!

Опубліковано Євгеном Шевченком 9 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ГПУ відреагували на дії активістів "Автомайдану", які вирушили до будинку генпрокурора.

"Генпрокурор на нараді з обміну військовополоненими, які перебувають вже багато місяців в катівнях ДНР / ЛНР", - зазначила прес-секретар Луценка Лариса Сарган, повідомляючи таким чином про актуальне місцезнаходження глави ГПУ.