ua en ru

Коломойський: тепер не бачу в мері Львова Садовому політика

Коломойський: тепер не бачу в мері Львова Садовому політика Фото: Ігор Коломойський

Віднедавна політичні симпатії екс-губернатора змінилися

Український бізнесмен, екс-голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський розповів, що донедавна симпатизував меру Львова Андрію Садовому і його партії "Самопоміч". Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Ігор Коломойський: про Порошенка, сусідів за списком Forbes, МАУ і "Укрнафту"".

"Симпатизував, поки не з'явилася Вікторія Войціцька (нардеп із фракції "Самопоміч", - ред.). Вона увійшла в компанію Сергія Лещенка і Мустафи Найєма (нардепи від "Блоку Петра Порошенка", яких Коломойський, за його ж словами, недолюблює, - ред.) і тероризувала міноритарних акціонерів ("Укрнафти"). Раніше я думав, що є Садовий - політик, а тепер я не бачу в ньому політика. Садового я один раз у житті бачив", - зазначив Коломойський.

Він також розповів, що спілкувався з Валентином Наливайченком, коли того знімали з посади голови СБУ. "Висловив свою підтримку. Сказав, що "дніпропетровська ОЗУ" його підтримує", - сказав власник групи "Приват", додавши, що після відставки Наливайченка так і не спілкувався з ним.

"У нас кожна людина, яку, як їй здається, несправедливо звільняють, відразу йде в політику. Потім, коли образа спадає, температура знижується, то людина думає: а нафіг мені ця політика потрібна? У мене такої дурної думки не було - йти в політику", - наголосив Коломойський.

Нагадаємо, раніше Коломойський заявив, що цивілізаційно не може бути підлеглим у Президента України Петра Порошенка.