ua en ru

Кількість жертв урагану "Майкл" у США зросла до 12 осіб

Кількість жертв урагану "Майкл" у США зросла до 12 осіб Фото: наслідки урагану "Майкл" (twitter.com/BrookeWINKNews)

Жертви були в штатах Флорида, Джорджія, Північна Кароліна і Вірджинія

Число загиблих у Сполучених Штатах Америки через ураган "Майкл" збільшилося до 12 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на агентство Reuters.

Зокрема, представник влади розповів агентству, що жертви були в штатах Флорида, Джорджія, Північна Кароліна і Вірджинія. Глава Федерального агентства з надзвичайних ситуацій Брок Лонг заявив, що число загиблих швидше за все продовжить збільшуватися.

Відзначається, що департамент з надзвичайних ситуацій Вірджинії повідомив у Twitter, що тільки на території штату загинули п'ятеро людей. Відзначається, що 520 тис. людей залишилися без електроенергії, 1,2 тис. доріг були заблоковані.

Як писало РБК-Україна раніше, через ураган "Майкл" в США загинули щонайменше 7 осіб, серед яких 11-річна дитина.

Нагадаємо, ураган "Майкл" завдав істотної шкоди базі ВПС США Tyndall, розташованій у штаті Флорида на південному сході країни. Відзначається, що через ураган попадали дерева, виявилися пошкоджені лінії електропередачі, з будинків зірвало дахи.

Також повідомлялося, що базі заподіяно "масштабний катастрофічний збиток". Персонал бази та члени їх сімей евакуйовані. Військові підкреслили, що постраждалих або загиблих немає.