ua en ru

Кількість віце-прем'єр-міністрів в Україні не зменшиться, - Віталій Лук'яненко

Кількість віце-прем'єр-міністрів в Україні не зменшиться. Про це РБК-Україна повідомив прес-секретар прем'єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук'яненко.
"Згідно Конституції України, у нас є певна кількість віце-прем'єр-міністрів, і вона не зменшиться", - заявив Лук'яненко.
Він відзначив, що йому не відомо, кого призначили віце-прем'єром замість Віктора Тихонова.
Нагадаємо, віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Віктор Тихонов звільнений з даного поста указом Президента № 637/2011 ц.р. Тихонов дізнався про своє звільнення по телефону від кореспондента РБК-Україна.
Сьогодні, 12 липня, Президент України Віктор Янукович своїм указом призначив голову Донецької облдержадміністрації Анатолія Близнюка міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Відмітимо, згідно Конституції України, до складу Кабміну входять перший віце-прем'єр-міністр та три віце-прем'єр-міністри. На даний момент посаду першого віце-прем'єра обіймає міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв, віце-прем'єрів - міністр інфраструктури Борис Колесніков та міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.