ua en ru

Кількість поранених в результаті обстрілу Маріуполя збільшилася до 95 осіб, - МВС

Кількість поранених в результаті обстрілу Маріуполя збільшилася до 95 осіб, - МВС

Кількість поранених в результаті вчорашнього обстрілу Маріуполя збільшилася до 95 осіб. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Поранені 95 осіб: 49 жінок, 37 чоловіків та 9 дітей. Одній дитині, Мілані, 3 роки, ампутували ногу", - написав він.

Також він зазначив, що серед 30 загиблих було 17 жінок, 12 чоловіків, 1 дитина.

Всього в результаті обстрілу було пошкоджено 79 об'єктів: 37 приватних будинків, 22 багатоповерхівок, 2 ринки, 8 магазинів, поштове відділення, 2 банківські установи, аптека, кафе і СТО.

Він додав, що обстріл бойовиками ДНР розпочався о 9:20 з окупованої території Саханки та Лебединського Новоазовського району. На даний момент охорону території здійснюють 300 співробітників міліції, 6 автопатрулів спецпідрозділу "Сокіл" і 2 патруля полку "Азов".

Вночі в житловому мікрорайоні Східний, який піддався атаці, частково було відновлено електрику, ремонтні роботи тривають.

При цьому секретар Маріупольської міської ради, Андрій Федай у своєму Facebook зазначив, що в місті згоріло і розбито понад 100 автомобілів. "Це на око", - написав він.

Нагадаємо, вчора, 24 січня, близько 9:20 бойовики обстріляли з систем залпового вогню житлові райони на сході Маріуполя, в результаті чого загинуло 30 осіб. Раніше повідомлялося, що постраждало 93 людини. Місія ОБСЄ підтвердила, що обстріл Маріуполя був здійснений з території ДНР.