ua en ru

Вибух газу в Луганську: кількість постраждалих зросла до 14 осіб, серед них - троє дітей

Кількість постраждалих від вибуху побутового газу в житловому будинку в Луганську зросла до 14 осіб, одна людина загинула.

Кількість постраждалих від вибуху побутового газу в житловому будинку в Луганську зросла до 14 осіб, одна людина загинула. Про це з місця події повідомляє кореспондент "5 каналу".

Серед постраждалих - троє дітей. Шість постраждалих госпіталізовані. Вони були врятовані з-під завалів. З-під завалів витягои також двоє дітей. Серед низ - 11-річна дівчинка, яка перебуває у важкому стані.

За попередньою версією, побутовий газ вибухнув через несправність котла індивідуального опалення, епіцентр був на шостому поверсі. Раніше повідомлялося, що газ, найімовірніше, вибухнув на п'ятому поверсі. Балкон обвалився, при обвалі частини балкона впали на припаркований біля будинку автомобіль, який за словами очевидців, ремонту не підлягає. Вибуховою хвилею зруйновані перекриття між 4-м і 5-м поверхами.

Фото: Вибух у багатоповерхівці в Луганську

Всіх мешканців аварійного будинку евакуювали. Зараз рятувальники розбираються завали. Влада міста вже заявила, що всі, хто постраждав від вибуху будуть забезпечені тимчасовим житлом. Їм також буде надана необхідна допомога.

Факт вибуху вже занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою м. Луганська.